7/7/14

Greek Yogurt Dip with Herbs


ingredients
  • 200gr greek strained yogurt 2%
  • 200gr cream cheese
  • 3 Tbsp olive oil
  • 1 cup parsley, chopped
  • 1 cup fresh basil, chopped
  • 4-5 Tbsp chives, chopped
  • juice from 1 lemon
  • zest from 1/2 lemon
  • salt
  • pepper

instructions
Add all ingredients in a bowl, mix well and put the dip in the refrigerator.
Serve it cold with crispbread!



3 σχόλια:

  1. Πολύ δροσερό και πολύ καλοκαιρινό!
    Εξαιρετική ιδέα!
    Εξαιρετικές φωτογραφίες!!!!

    Καλημέρα Πέπη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα σου άρεσαν!
      Πολύ χαίρομαι!!!
      Φιλιά!

      Διαγραφή

Thank you for your comments!