ingredients
200gr heavy cream
160gr coconut milk
2 Tbs cocoa powder
2 Tbs sugar
60gr chocolate
2 tsp vanilla extract
2 Tbs rum
instructions
Combine cream, milk, cocoa and sugar in a small saucepan and bring to a simmer over medium heat.
Remove from heat and add vanilla, rum and chocolate in pieces.
Whisk until completely melted.
Place it in the refrigerator until completely chilled.
Freeze in an ice cream maker according to the manufacturer’s instructions.
Τα παγωτά το καλοκαίρι με καταστρέφουν αλλά τα λατρεύω. Αυτό θα άρεσε πολύ και στον άντρα μου που του αρέσει η καρύδα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔοκίμασε το Κατερίνα!!!
ΔιαγραφήΜου κάνει "κακό" που το ξαναθυμάμαι...Θα το φτιάξω δεν τη γλιτώνει!
ΑπάντησηΔιαγραφήZ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
ΔιαγραφήΝα το φτιάξεις!!!
Oh my, this looks amazing!!
ΑπάντησηΔιαγραφήEse toque de ron me gustó una delicia,hugs.
ΑπάντησηΔιαγραφήDear Peps, What a delicious dessert. I love fresh ice cream and chocolate is always my favorite. Blessings dearest. Catherine xo
ΑπάντησηΔιαγραφήThis look delicious Pep!
ΑπάντησηΔιαγραφή