Dakos is a healthy summer salad from Crete, Greece , very easy to make and you can also eat it for lunch or as a snack.
ingredients
- 2-3 small whole wheat rusks
- 1 tomato, grated
- 100gr feta cheese, crumbled
- oregano
- salt, pepper
- olive oil
instructions
Put the rusks on a plate. Cover them with the tomatoes and feta cheese. Pour plenty of olive oil and sprinkle with oregano, salt and pepper.
If you like, you can add olives and green bell pepper.
Αχ... τι ωραία έκπληξη να σε βλέπω ξαφνικά με ανάρτηση!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕχεις μια ροπή προς τις σαλάτες τώρα τελευταία και δικαιολογημένα αφού το απαιτεί η εποχή. Τι να σε κάνω που δεν τρώω τη φέτα ωμή. Από φωτογραφίες σκιζεις πάντως!!!!!!!!
Μάκια πολλά!
Pepi, this sounds so good, my kind of food, for sure! So fresh and delicous!
ΑπάντησηΔιαγραφήDear Pep, This is a wonderful salad. I love the bread and olive oil with the tomatoes and oregano and feta. It is heaven. Blessings dear. Catherine xo
ΑπάντησηΔιαγραφή