ingredients
500gr asparagus
1 onion chopped
1 cup semolina flour
2 eggs
200gr greek yogurt
150gr soft goat cheese
1/2 cup grated parmezan cheese
1/3 cup olive oil
1tsp salt
instructions
Preheat the oven to 200C.
Rinse asparagus under cold running water.
Trim the bottom ends of the stalks and cut the rest, except the tips, in 1cm pieces.
In a large bowl, mix all the ingredients together.
Line a square pan with baking paper and pour the batter in the prepared pan.
Garnish with the tips of the asparagus.
Bake in the preheated oven for 40min.
Καλή αρχή, καλό ξεκίνημα και να πάει καλά, πέρα από κάθε προσδοκία!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕύγε my Peps!
Πολύ το χάρηκα χώρια που η συνταγή των εγκαινίων είναι εξαιρετικότατη και πολύ εντυπωσιακή!
smac
Z.
Χαίρομαι που είσαι η πρώτη!!!
ΔιαγραφήΣ'ευχαριστώ Ζαμπία μου για το...σπρώξιμο!!!!
Κisses!!
Nice blog!:)
Διαγραφή* This is from P.
Thank youuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! :)
ΔιαγραφήΜα καλά, δεν λές τίποτα???
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε γειά και μπαίνω με το δεξί!!!
Συγχαρητήρια και πραγματικά ότι καλύτερο για το καινούριο σου διαδικτυακό δημιούργημα!
Πέπη μου δεν ξέρεις πόσο χάρηκα!
Εύχομαι να τα χιλιάσεις τα μέλη σου και τις επισκέψεις σου!
Δεν ξέρεις πραγματικά πόσο πολύ το χάρηκα!!
Φιλιά πολλά πολλά!
Σ'ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυ!!!!!!
ΔιαγραφήΦιλάκια!!!