Baked zucchini omelette

  • 1/2 kilo zucchini
  • 1 onion, chopped
  • 8 Tbs olive oil
  • 1 tsp thyme
  • chilly pepper
  • 4 eggs
  • 50gr gruyere cheese, grated
  • 50gr parmezan cheese, grated
  • 1 Tbs fresh anise, finely chopped
  • 1 Tbs chives, chopped
  • salt
  • pepper
Wash the zucchini and cut it in pieces.
In a baking pan, add the zucchini, the onion and the chilly and sprinkle with thyme and olive oil.

Bake at 180C  for approximately 20 minutes.

In a bowl, whisk the eggs with the cheeses and the anise.
Pour the mixture in the pan with the zucchini, sprinkle with the chives and continue to bake until golden brown.

3 σχόλια:

  1. Τέλειαααααα!!!
    Υπεροχη η φωτογραφία με τα 3 κολοκυθάκια!
    Μου αρέσει πολύ η χορτοφαγική αυτή ομελέτα Πέπη μου!

    Φιλιά πολλά!

  2. Este omelette queda anotado en mi recetario super estupendo,abrazos.

  3. Πολύ γευστική και όμορφη στο μάτι ομελέτα Πέπη μου! Τη λιγουρεύομαι όπως τη βλέπω!


Thank you for your comments!