- 1cup beluga lentils
- 2 cups water
- 300gr vegetable greens of your choice
- feta cheese crumbled
- 6 Tbsp olive oil
- 5 Tbsp lemon juice
- 1 Tbsp honey mustard
- 1 tsp poppy seeds
- 1 tsp oregano
instructions
Put the lentils and the water in a pot and bring to a boil.
Reduce heat, cover the lentils and simmer for 20-30 minutes, until the lentils are tender but al dente. Add a pinch of salt at the end of cooking.
Boil the greens in a pot with enough water until tender.
In a glass jar, combine all ingredients, cover and shake well.
Add the dressing in the lentils and stir.
Serve some vegetable greens with beluga lentils and top with crumbled feta cheese.
Πολύ υγιεινή και ελαφρυά σαλάτα για το καλοκαίρι!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραίες οι φωτογραφίες σου όπως πάντα!!!!!!!!!
Καλημέρα!
Ευχαριστώ!!!!
ΔιαγραφήThank you!!
Να 'μαι κι εγώ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦαίνεται πολύ νόστιμη και νομίζω πως παγωμένη θα είναι ακόμα πιο ωραία! Οι φωτογραφίες σου τέλειες!
Σ' ευχαριστώ που πέρασες από το Άσυλο!
Την καλημέρα μου :)
Καλώς ήρθες!
ΔιαγραφήΣ' ευχαριστώ!!!